Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان بوشهر گفت: اکنون ۳۴.۲۷ درصد دانش آموزان استان بوشهر در شاخه فنی و حرفه ای و کار و دانش تحصیل می‌کنند که این میزان در سال تحصیلی آینده به ۳۸ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حسین درتاج ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه 13 هزار و 733 دانش‌آموز استان بوشهر در پایه نهم تحصیل می‌کنند اظهار داشت: شش‌هزار و 703 نفر دختر و 7070 دانش‌آموز پسر در پایه نهم در 345 مدرسه استان بوشهر تحصیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: 8 هزار و 900 دانش‌آموز در شاخه نظری، یک‌هزار و 828 دانش‌آموز در شاخه فنی و حرفه‌ای و 2 هزار و 348 دانش‌آموز در شاخه کار و دانش تحصیل می‌کنند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان بوشهر با بیان اینکه دانش‌آموزان پایه نهم استان بوشهر هدایت تحصیلی می‌شوند خاطر نشان کرد: این دانش آموزان فرم هدایت تحصیلی برای ورود به مقطع متوسطه دوم پس از تکمیل از دوم مرداد برای ثبت نام در سه شاخه نظری، فنی و حرفه ای و کار و دانش تحویل مدارس می‌دهند.

درتاج با بیان اینکه هر دانش آموز می‌تواند 12 رشته انتخاب کند افزود: ثبت نام در مدارس غیردولتی و دولتی منوط به داشتن فرم‌های یاد شده است.

وی، با بیان اینکه بیشتر توجهات دانش‌آموزان و والدین بر روی رشته‌های نظری و به‌ویژه علوم تجربی است تاکید کرد: این امر ناشی از تصوراتی است که والدین درباره آینده شغلی فرزندان خود دارند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان بوشهر با بیان اینکه 65.73 درصد دانش‌آموزان استان بوشهر در شاخه نظری تحصیل می‌‌کنند افزود: بیشتر فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم تجربی به سبب تراکم بیش از حد داوطلبان در رسیدن به رشته‌های مورد دلخواه خود در دانشگاهها ناکام می‌مانند و شانس قبولی کمتری در کنکور دارند.

درتاج، با بیان اینکه رشته‌های فنی و مهارتی مانند کار و دانش شانس بیشتری برای دانش‌آموزان در ایجاد اشتغال فراهم می‌کنند تصریح کرد: انتظار می‌رود اولیای دانش‌آموزان با انتخاب رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش مسیر شغلی و آینده فرزندان خود را تضمین کنند.

وی با بیان اینکه هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم براساس امتیازات کسب شده انجام می‌شود گفت: در مجموع 100 امتیاز برای انتخاب رشته و هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم درنظر گرفته شده است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش وپرورش استان بوشهر با بیان اینکه در سال گذشته 34.27درصد دانش آموزان استان بوشهر در شاخه فنی و حرفه‌ای و کارو دانش هدایت تحصیلی شدند تاکید کرد: اکنون 34.27 درصد دانش آموزان استان بوشهر در شاخه فنی و حرفه ای و کار و دانش تحصیل می‌کنند که این میزان در سال تحصیلی آینده به 38 درصد افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

R41363/P41362/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از شرکت ۴۴ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه 110 حوزه امتحان نهایی در استان آماده شده است، اظهار داشت: قرار است 44 هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی امسال به مدت 10 روز شرکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاثیر کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی، 50 درصد و 50 درصد است، عنوان کرد: در سال تحصیلی آینده، تاثیر سوابق تحصیلی 60 درصد و تاثیر کنکور 40 درصد خواهد شد، این اقدام به‌خاطر کاهش استرس کنکور و موثر بودن سابقه‌های تحصیلی در حال انجام است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 45 کارگاه کار و فناوری در سطح استان تجهیز شدند، عنوان کرد: بیش از 200 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، رشته‌های هنرستان‌های استان در 17 منطقه آموزشی استان آمادگی کامل برای ورود هنرجوهای جدید را دارند.

خلفیان با اشاره به اینکه 36 درصد دانش‌آموزان متوسطه استان در رشته‌های هنرستان‌ها و 64 درصد در رشته‌های نظری در حال تحصیل هستند، مطرح کرد: برنامه در سال جدید این است که عدد دانش‌آموزان رشته‌های نظری به 60 درصد و هنرجویان هنرستان‌ها به 40 درصد برسند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح شهید محسن فخری‌زاده، بیان داشت: در این طرح به واسطه اهمیت هوش مصنوعی و کد نویسی، 15 سایت جدید کامپیوتری متوسطه اول در سطح استان مجهز و راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، عنوان کرد: در این زمینه جلسات مکرر با دانش‌آموزان، دبیران و اولیا دانش‌آموزان گرفته می‌شود تا دانش‌آموزان با نگاه درست و بر اساس واقعیت، رشته تحصیلی متوسطه خود را انتخاب کنند.

خلفیان همچنین به تجهیز حوزه‌های امتحانی در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعا 3 میلیارد و 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، 578 میلیون تومان از محل اعتبارات فصل 5 و یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی صرف تجهیز حوزه‌های امتحانی استان شده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • کلاس‌های تخریبی دانش‌آموزان و معلمان را عذاب می‌دهد
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر