Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش استان البرز گفت: ۳۵ درصد پایه نهم دانش‌آموزان در رشته‌های مهارتی و ۶۵ درصد در دبیرستان‌ها مشغول به تحصیل شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، عباس سلطانیان در نشست خبری هدایت تحصیلی که صبح امروز در سالن جلسات کانون امام علی(ع) برگزار شد، اظهار داشت: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان امروزه یکی از بحث‌های جدی در نظام تعلیم و تربیت کشور است و با ابلاغ آیین‌نامه تحصیلی در آموزش و پرورش به صورت جدی و نوین آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تصویب و ابلاغ سند بنیادین آموزش‌و پرورش توسط شورای انقلاب فرهنگی و شورای عالی آموز‌ش‌و پرورش که در آذر ماه سال 90 اتفاق افتاده است ساختار نظام آموزشی کشور به دو دوره شش ساله تبدیل شد، که پایه اول تا ششم را دوره ابتدایی و شش ساله دوم را دوره متوسطه و هرکدام از این شش سال به دو دوره سه ساله تقسیم می‌شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان البرز با بیان اینکه این تغیرات در آموزش‌و پرورش از سال 91 تا 92 با استقرار پایه ششم در نظام آموزشی کشور آغاز شده است، گفت: در حال حاضر قطار تغییرات ساختار نظام آموزشی تا سال آینده به پایه 11 می‌رسدکه این پایه در سال تحصیلی 96 و 97 در مدارس تشکیل می‌شود.

سلطانیان با بیان اینکه امسال دومین سالی است که هدایت تحصیلی در کشور اجرایی می‌شود، عنوان کرد: آموزش عمومی به معنای این است که دانش‌آموزان تا پایان دوره اول و تا پایان دوره اول متوسطه در نظام آموزشی کشور را در دوره آموزش عمومی می‌شناسیم که در واقع شامل 9 پایه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از اسناد مهم فرادستی در آموزش‌وپرورش سند تحول بنیادین آموزش‌و پرورش است، افزود: این سند به‌عنوان یک سند مادر تمامی امور مربوط به آموزش‌‌‌‌‌و پرورش را در 131 راهکار در خود جای داده است که باید نظام آموزشی کشور برای اجرای این سند برنامه‌ریزی کند.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان البرز با تصریح بر اینکه کار آموزش‌و پرورش تبدیل منابع انسانی به سرمایه انسانی‌ است، بیان کرد: طراحی و استقرار نظام جامع هدایت تحصیلی و استعدادیابی دانش‌آموزان به‌سوی رشته‌ها، حرفه و مهارت یکی دیگر از مهم‌ترین موارد مطرح‌شده در سند تحول بنیادین است که تا کنون به‌ صورت نقطه‌ای و در پایه نهم متوسطه انجام می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه برنامه درسی ملی یکی از زیرساخت‌های سند تحول بنیادین است و هدایت تحصیلی یک فرآیند است که به یک‌پایه بازنمی‌گردد، خاطرنشان کرد: در بند دوم سیاست‌های کلی اشتغال ابلاغی توسط مقام معظم رهبری بحث آموزش نیروهای متخصص، ماهر و کارآمد مورد توجه جدی قرار گرفته است.

سلطانیان با اشاره به اینکه برقراری توازن بین رشته‌های تحصیلی و متناسب با نیازهای جامعه یکی از مباحث جدی امروزه در بحث هدایت تحصیلی است، گفت: در برنامه ششم توسعه باید تعداد دانش آموزان محصل در هنرستان‌ها را به 50 درصد برسانیم‌.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان البرز ادامه داد: در نقشه جامع علمی کشور تقویت نظام استعدادیابی، بازنگری و بازتولید نگرش آموزش مدنظر قرار گرفته و رسیدن به آمار 38 درصد به‌منظور تحصیل دانش‌آموزان در هنرستان طی سال تحصیلی 96 و 97 برنامه‌ریزی‌ شده است.

سلطانیان با تاکید بر اینکه در انتخاب رشته دانش‌آموزان هیچ گونه تکلیفی مشخص نخواهیم کرد، بیان کرد: هدایت تحصیلی براساس چهار رکن استعداد دانش‌آموزان، علاقه دانش‌آموزان، امکانات موجود در آموزش‌و پرورش و نیاز جامعه انجام می‌گیرد.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش‌وپرورش استان البرز ادامه داد: سه هدف عمده برای هدایت تحصیلی مبنی بر شناسایی و شناساندن استعداد، توانایی و ویژگی‌های شخصیتی دانش آموزان، کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی و مسیر شغلی آینده دانش آموزان و مساعدت به هدایت متوازن دانش‌آموزان به شاخه‌های تحصیلی اتخاذ شده است وباید به این مهم تأکید کرد هدایت تحصیلی با توسعه متوازن امکان‌پذیر می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال 929 هزار و 721 داوطلب در کنکور شرکت کردند که از این تعداد 580 هزار و 301 نفر به رشته تجربی وارد شده‌اند، عنوان کرد: استان البرز در سال تحصیلی جاری 429 هزار و 583 دانش‌آموز را در خود جای‌ داده که این افراد در 2 هزار و 443 آموزشگاه مشغول تحصیل و از این تعداد 101 هزار و 544 دانش‌آموز در دوره اول متوسطه و 32 هزار و 468 دانش‌آموز در پایه نهم مشغول به تحصیل هستند.

سلطانیان گفت: درسال تحصیلی 95-96 بالغ‌ بر35 درصد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی و 65 درصد در دبیرستان‌ها مشغول به تحصیل شده‌اند.

انتهای پیام/

R41451/P41362/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۰۰۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدباقر برقراری در خطبه‌های نمازجمعه اسلامشهر ضمن تبریک هفته معلم گفت: شأن و جایگاه معلم یک جایگاه الهی و رفیعی است که می‌بایستی گرامی داشته شود.

وی افزود: شایسته است دست اندرکاران آموزشی کشور خصوصاً وزارتخانه آموزش و پرورش در برطرف کردن دغدغه‌ها و مشکلات فرهنگیان بیش از گذشته همت بگمارند تا معلم هیچ دغدغه‌ای به غیر از تعلیم و تربیت دانش آموزان نداشته باشد.

امام جمعه اسلامشهر اهمیت آموزش مفید و کاربردی در مجموعه آموزش و پرورش را مهم و ضروری دانست و گفت: شایسته است متولیان تدوین کتب درسی، در افزایش کیفیت آموزشی و مفید و مؤثر بودن آموزش‌های کتب درسی دانش آموزان بازنگری داشته باشند تا شاهد یک آموزش و پرورش پیشرو در آموزش و پرورش دانش آموزانی در تراز جمهوری اسلامی باشیم.

کد خبر 6095648

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت