Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حذف دوره پیش دانشگاهی در سال تحصیلی 98-97 و استقرار پایه دوازدهم در سیستم آموزشی گفت: این پایه تحصیلی میزبان حدود 900هزار دانش آموز خواهد بود.

علی زرافشان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پایه دوازدهم را مهمترین و پیچیده ترین پایه تحصیلی دانست و اظهار کرد: با استقرار ساختار آموزشی 3-3-6، با ایجاد هر پایه تحصیلی جدید، یک پایه بالاتر حذف و جایگزین پایه تحصیلی جدید می شد که معمولا این 2پایه تحصیلی نیز از نظر تعداد دانش آموز تقریبا مشابه بوده و معلمانی که در پایه بالاتر بودند، نیاز ما را در پایه پایین تر تامین می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زرافشان با اشاره به استقرار پایه یازدهم در سال تحصیلی 97-96 به عنوان پایه جدید تحصیلی گفت: برای استقرار پایه یازدهم، پایه سوم متوسطه با حدود 900 هزار دانش آموز حذف شد و معلمان پایه سوم متوسطه به پایه یازدهم منتقل می شدند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: سال تحصیلی آینده نیز دوره پیش دانشگاهی با حدود 430هزار دانش آموز حذف و پایه دوازدهم با حدود 900 هزار دانش آموز، مستقر می شود.
وی با اشاره به اینکه در پایه دوازدهم، جمعیت دانش آموزی بیش از 2برابر خواهد شد، افزود: فضای آموزشی و نیروی انسانی مورد نیاز هم 2برابر خواهد شد که این موضوع یکی از پیچیدگی هایی است که ما با آن مواجهیم.
زرافشان گفت: در حال حاضر 550هزار دانش آموز در پایه سوم متوسطه تحصیل می کنند که 120 هزار دانش آموز هم به شاخه نظری اضافه خواهد شد که تامین معلم و فضای آموزشی نیز برای این دانش آموزان مطرح است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت تحصیلی دانش آموزان شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش با استقرار ساختار آموزشی 3-3-6، اظهار کرد: این دانش آموزان، پیش از این در پایه سوم متوسطه مدرک دیپلم گرفته و از نظام آموزشی خارج می شدند که با استقرار ساختار جدید آموزشی، دوره تحصیلی دانش آموزان فنی و حرفه ای و کاردانش 12ساله شده است.
وی با بیان اینکه با استقرار ساختار جدید آموزشی، حدود 350هزار دانش آموز فنی و حرفه ای و کاردانش در پایه دوازدهم تحصیل خواهند کرد، افزود: براین اساس باید نیروی انسانی، هنرآموز، امکانات و تجهیزات و فضای آموزشی جدید را پیش بینی کنیم.
زرافشان با اشاره به اینکه با توجه به بازنشستگی نیروی انسانی در سال جاری در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش نیازمند یکهزار نیروی انسانی هستیم، اظهار کرد: حدود 500 نفر از این نیروها را دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به رشته های موجود این دانشگاه تامین می کند و 500 نیروی دیگر باید از سایر دانشگاه ها جذب می شوند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به استقرار پایه دوازدهم و تنوع منابع انسانی در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش، ما نیازمند حدود 20هزار نیروی انسانی و به همین نسبت هنرآموز، استادکار، سرپرست بخش هستیم.

*ارزیابی اجرای هدایت تحصیلی
معاون وزیر آموزش و پرورش درباره ارزیابی خود از اجرای هدایت تحصیلی در سال تحصیلی 97-96 و کاهش تب انتخاب رشته علوم تجربی در بین دانش آموزان پایه نهم و گرایش آنان به رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش در مقایسه با رشته های علوم تجربی و ریاضی فیزیک اظهار کرد: نتایج نشان می دهد که این موضوع تحقق پیدا کرده است.
وی گفت: در حال حاضر سهم رشته علوم تجربی نسبت با رشته علوم انسانی تقریبا برابر و حدود 25 تا 26 درصد است.
زرافشان با بیان اینکه سهم انتخاب رشته های شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش توسط دانش آموزان پایه نهم سال گذشته، 34 درصد بود، افزود: این میزان امسال 5/2 درصد افزایش پیدا کرده و 5/36 درصد دانش آموزان پایه دهم در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل می کنند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: سال گذشته فضای انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان پایه نهم به دلیل برخی از مداخلات، ملتهب بود و به جای اینکه فضا را تعلیم و تربیتی کند، سیاسی کرد اما امسال شرایط بسیار آرام بوده و از مصاحبه ها و رپورتاژهای تلویزیونی خبری نبود و هدایت تحصیلی در سال های آینده بهتر از امسال هم خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: اگر هدایت تحصیلی و شرایط انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان پایه نهم به صورت طبیعی انجام شود، به نظر می رسد که توزیع دانش آموزان در رشته های تحصیلی به شکل متوازن انجام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، ساختار آموزشی 3- 3 - 6 از سال تحصیلی 91 - 90 با استقرار پایه ششم آغاز شده که امسال پایه یازدهم مستقر شده و سال آینده (98 - 97) با استقرار پایه دوازدهم، دوره پیش دانشگاهی از نظام آموزشی حذف و پایه دوازدهم مستقر خواهد شد.
همچنین در این سیستم آموزشی هدایت تحصیلی و انتخاب رشته تحصیلی دانش آموزان در پایه نهم پس از پایان امتحانات خردادماه این دانش آموزان اجرا می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7245/ 1539

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۵۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی جمعه شب در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و شهدای دانش‌آموز و فرهنگی استان بوشهر از ارتقا رتبه آموزش و پرورش استان بوشهر در عرصه کنکور سراسری خبر داد و اظهار داشت: آموزش و پرورش استان بوشهر در عرصه قبولی دانش‌آموزان در بین ۳۲ استان رتبه ۱۳ کسب کرد و این صعود چند رتبه نشان از تلاش خانواده‌ها، دانش‌آموزان و فرهنگیان است.

وی از تدوین سند چشم‌انداز توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: نقشه راه و سند توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر تا سال ۱۴۰۸ طراحی شده و از مهر ماه امسال اجرایی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر به فعالیت‌های حوزه پرورشی پرداخت و با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۱۱ هزار دانش‌آموز استان بوشهر به اردوی راهیان نور اعزام شدند گفت: در همین راستا ۳۵ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان توسعه و پیشرفت اعزام شدند.

موحدی برگزاری یادواره ۵۸۲ شهید دانش‌آموز و فرهنگی استان بوشهر را از دیگر برنامه‌های حوزه‌های پرورشی دانست و خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری مراسم تشییع شهدای گمنام ۸ سال دفاع مقدس در ۳۵۰ مدرسه با مشارکت ۱۵۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر برگزار شد.

وی از برپایی جشن تکلیف ۱۵ هزار دانش‌آموز استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری ۱۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر در جشن تکلیف شرکت کردند که نسبت به سال قبل آن رشد ۷۱ درصدی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از ساخت و افتتاح ۱۲۰ مدرسه در ۲.۵ سال دولت مردمی ایران قوی آیت‌الله رئیسی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این مدت به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات در مدارس استان بوشهر توزیع شده است.

موحدی با اشاره به حل مشکل ناوگان خودروی آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: بدون اعتبارات دولتی ۵۰ خودرو به ارزش ۲۰ میلیارد تومان خودرو برای آموزش و پرورش استان بوشهر خریداری شد.

وی کمبود معلم را یکی از مشکلات اساسی آموزش و پرورش اعلام و خاطرنشان کرد: امسال یک‌هزار ۱۵۰ معلم، دبیر، مربی، مشاور، مربی بهداشت، مربی تربیت‌بدنی، آموزگار پس از پذیرش در آزمون استخدامی جذب آموزش و پرورش استان بوشهر می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به جذب ۵۲۱ نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: در مجموع تا سال تحصیلی جدید مهرماه امسال، یک‌هزار و ۶۷۱ معلم و مربی جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می‌شود.

کد خبر 6096014

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی