Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مهران نیا روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:این تعداد پایگاه در مراکز مشاوره روانشناختی رازی ،هسته مشاوره نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش و تعدادی از مدارس منتخب با مشارکت مشاوران با تجربه برای ارائه خدمات رایگان مشاوره در زمینه رشته های تحصیلی و فرصت های شغلی در جامعه و استان راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در دستورالعمل هدایت تحصیلی همانند گذشته، برای ورود به رشته‌های موردنظر حداقل نمره‌هایی در برخی دروس در نظرگرفته شده است، اظهار داشت:برای رشته‌هایی مانند علوم تجربی ، ریاضی فیزیک ، علوم انسانی، فنی حرفه ای و کاردانش در زمینه های صنعت و کشاورزی، خدمات و هنر دانش آموز باید در برخی دروس متناسب با رشته موردنظر ،حداقل نمره تعیین شده را کسب کند.
وی یادآورشد:دانش‌آموزان براساس عملکرد تحصیلی خود در هر رشته، چهارفرصت ثبت نام دارند تا براساس اولویتی که در آن رشته به دست آورده‌اند در دوره دوم متوسطه ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه در این استان 33 هزار و 396 دانش آموز در پایه نهم مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: از این تعداد 17 هزار و 170 دانش آموز دختر و 162 هزار و 26 دانش آموز پسر می باشند.
وی اضافه کرد: در طول سال تحصیلی دانش آموزان با مراحل هدایت تحصیلی و نقش انتخاب رشته آگاهانه در قالب برنامه های آموزشی، بازدیدی و مشاوره های فردی و گروهی توسط 547 مشاور در مدارس متوسطه دوره اول متوسطه آشنا شدند.
وی تصریح کرد: سه شاخص عملکرد تحصیلی دانش آموزان در پایه های هفتم و هشتم با ضریب یک و در پایه نهم با ضریب 3 ، فرم های نظر خواهی والدین و دانش آموزان و در نهایت بررسی های مشاوره ای تاثیر داشته و براین اساس فرمهای الف و ب هدایت تحصیلی برای دانش آموزان صادر شده است.
وی بیان داشت: در فرآیند هدایت تحصیلی نظر والدین ، دانش آموزان ، دبیران در دروس تخصصی هر رشته ، مشاور مدرسه و آزمون های سه گانه روانشناختی محاسبه می شود که از آن به نام بررسی های مشاوره ای در هدایت تحصیلی یاد می شود.
وی گفت : مدیران و مشاوران مدارس برای اولیاء و دانش آموزان اقدام به برگزاری نشست های راهنمایی و مشاوره فردی و گروهی در زمان تحویل هدایت تحصیلی به دانش آموزان پایه نهم کردند.
وی خاطرنشان کرد: انتخاب رشته مهمترین تصمیم گیری دانش آموزان در زندگیشان است که باید برای انتخاب درست آن باید آگاهانه عمل کنند.
وی ادامه داد: برای تسهیل در فرایند هدایت تحصیلی و آشنایی با قوانین و ضوابط مربوط به آن در نواحی و مناطق هشت گانه آموزش و پرورش البرز برای آگاهی بخشی به دانش آموزان و والدین با موضوع هدایت تحصیلی فعالیت های مختلفی از جمله نشست های آموزشی ، بازدید ، مشاوره فردی و گروهی انجام شده است.
وی تاکید کرد: والدین از هر گونه اجبار در انتخاب رشته هدایت تحصیلی به دانش آموزان پایه نهم بپرهیزند زیرا انتخاب رشته ای که بر اساس علاقه ، استعداد و نیاز بازار کار جامعه انتخاب نشود و نگاه آگاهانه بر آن متمرکز نباشد ، پیامدهای منفی را در آینده در پی دارد.
استان البرز 460 هزار دانش آموز دارد.
2819/1535
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آموزش و پرورش برنامه های آموزشی دانش آموز شاخص فیزیک جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۳۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

به گزارش خبرآنلاین این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901586

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!