Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سید منصور مرتضوی در این باره، اظهار کرد: در استان کرمان آمادگی لازم را برای انجام هدایت تحصیلی داریم و دانش آموزان که طبق ضوابط ثبت نام در روزهای دوشنبه و چهارشنبه مدارس مراجعه می‌کنند و می‌توانند برگهای هدایت تحصیلی خود را دریافت کنند.

وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، از نیمه دوم تیر ماه به بعد را به منظور مراجعه و ثبت نام پایه دهم برای قبولی های خرداد پیش بینی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب پایه نهمی هایی که قبولی خرداد هستند باید برای دریافت فرم شماره ۶ و ۷ هدایت تحصیلی که بر اساس نمونه برگه های تحویلی از سوی مدرسه آماده شده است اقدام کنند.

مرتضوی با بیان اینکه دانش آموزان طبق اولویت هایی که بر اساس عملکرد تحصیلی آنها مشخص شده است می توانند در رشته های مربوطه ثبت نام کنند، افزود: فرم شماره ۶ فقط جنبه توصیه‌ای و مشاوره‌ای دارد و توصیه کرده ایم که دانش آموز بر اساس بررسی علمی، تخصصی و روانشناختی بهتر است به کدام رشته برود.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش استان کرمان بیان داشت: فرم شماره ۷ نیز ارزشیابی عملکرد تحصیلی و نمرات کتبی دوره هفتم ، هشتم و نهم است که دروس هفتم و هشتم ضریب یک و دوره نهم ضریب ۳ دارند. علت بالاتر بودن ضریب پایه نهم این است که آزمون های هماهنگ دارد و روایی و پایایی آزمون ها بالا تر است و بیشتر قابل اتکاست، اما در مجموع نمرات سه پایه آخر را ملاک ارزشیابی تحصیلی در هدایت تحصیلی به رشته های مختلف قرار داده ایم.

وی با اشاره به اینکه هدایت تحصیلی در سال جاری همانند سال گذشته انتخاب آزادانه و آگاهانه دانش‌آموزان برای ورود به شاخه ها و رشته های تحصیلی است، خاطرنشان کرد: توزیع دانش آموزان در رشته های مختلف بر اساس توان شهرستان ها و مناطق برای ایجاد ظرفیت رشته‌ای با توجه به توانایی، انگیزه، استعداد، رغبت و شخصیت دانش آموزان انجام می‌شود و هدایت تحصیلی با سال گذشته تفاوتی ندارد، البته امسال دوره‌های توانمندسازی بیشتری را برای مدیران معلمان دانش‌آموزان و اولیا برگزار کردیم.

سید منصور مرتضوی درباره سیاست توسعه متوازن شاخه ها و رشته های تحصیلی نیز، اظهارکرد: با توجه به اینکه در شیوه نامه هم اعلام شده است هدایت دانش‌آموزان باید بر اساس ایجاد حداکثر ظرفیت به مفهوم اینکه فضا و نیروی انسانی داشته باشیم و دانش آموزان استعدادشان در نظر گرفته بشود، دنبال شود.

وی تاکید کرد: توسعه متوازن به آن مفهوم نیست که بگوییم میخواهیم به عدد مشخصی در رشته‌های مختلف برسیم و به شکل اجباری دانش آموزان را به سمت برخی رشته ها سوق بدهیم.

رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی آموزش و پرورش استان کرمان به محدودیت های انتخاب رشته نیز اشاره کرد و افزود: تنها محدودیت ما فضا امکانات و نیروی انسانی است. اگر  ۲۰ هزار دانش‌آموز تقاضای رشته تجربی داشته باشند نمی‌توانیم برای ۲۰ هزار نفر کلاس تجربی، معلم زیست، شیمی و... فراهم کنیم، ولی تاکید ما به شهرستان‌ها و مناطق این است که تا جای ممکن بر اساس اولویت دانش آموزان، ظرفیت ایجاد کنند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان استان کرمان دانش آموز معلم نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی