Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر سال پس از برگزاری امتحانات خرداد ماه برای دانش آموزان پایه نهم دوره متوسطه اول در تیرماه در کنار کارنامه تحصیلی، برگه‌های هدایت تحصیلی نیز صادر می‌شود که در آن رشته‌های تحصیلی بر اساس اولویت برای هر کدام از دانش آموزان مشخص شده است.

در برگه‌های هدایت تحصیلی شرایط ورود دانش آموزان برای انتخاب رشته تحصیلی در پایه دوره دوم متوسطه در شاخه‌های فنی حرفه‌ای، کاردانش و نظری چون رشته ادبیات و علوم انسانی، علوم تجربی، علوم و معارف اسلامی و ریاضی قیزیک ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش آموزان پایه نهم بر اساس شرایطی که مجاز شناخته شده است می‌توانند بر حسب وضعیت تحصیلی و علاقه مندی یکی از این رشته‌های تحصیلی را برای ورود به پایه دهم انتخاب کنند.

این تعداد پایگاه در مراکز مشاوره روانشناختی رازی، هسته مشاوره نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش و تعدادی از مدارس منتخب با مشارکت مشاوران با تجربه برای ارائه خدمات رایگان مشاوره در زمینه رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی در جامعه و استان راه اندازی شده است.

سالار قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش البرز روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه در دستورالعمل هدایت تحصیلی همانند گذشته، برای ورود به رشته‌های مورد نظر حداقل نمره‌هایی در برخی دروس در نظرگرفته شده است، اظهار داشت: برای رشته‌هایی مانند علوم تجربی، ریاضی فیزیک، علوم انسانی، فنی حرفه‌ای و کاردانش در زمینه‌های صنعت و کشاورزی، خدمات و هنر دانش آموز باید در برخی دروس متناسب با رشته مورد نظر حداقل نمره تعیین شده را کسب کند.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان براساس عملکرد تحصیلی خود در هر رشته، چهارفرصت ثبت نام دارند تا براساس اولویتی که در آن رشته به دست آورده‌اند در دوره دوم متوسطه ثبت نام کنند.

قاسمی با بیان اینکه در این استان ۳۵ هزار و ۵۶۶ دانش آموز در پایه نهم مشغول به تحصیل هستند، اضافه کرد: دانش آموزانی که در امتحانات خرداد ماه سال تحصیلی ۹۸-۹۷ قبول می‌شوند مجاز به انتخاب رشته اند.

وی یادآورشد: در طول سال تحصیلی دانش آموزان با فرآیند هدایت تحصیلی و نقش انتخاب رشته آگاهانه در قالب برنامه‌های آموزشی، بازدیدی و مشاوره‌های فردی و گروهی توسط ۵۸۰ مشاور در مدارس آشنایی پیدا می‌کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: سه شاخص عملکرد تحصیلی دانش آموزان در پایه‌های هفتم و هشتم با ضریب یک و در پایه نهم با ضریب ۳، فرم‌های نظر خواهی والدین و دانش آموزان و در نهایت بررسی‌های مشاوره‌ای تاثیر داشته و براین اساس فرمهای الف و ب هدایت تحصیلی برای دانش آموزان صادر شده است.

قاسمی بیان داشت: در فرآیند هدایت تحصیلی نظر والدین، دانش آموزان، دبیران در دروس تخصصی هر رشته، مشاور مدرسه و آزمون‌های سه گانه روانشناختی محاسبه می‌شود که از آن به نام بررسی‌های مشاوره‌ای در هدایت تحصیلی یاد می‌شود.

وی گفت: مدیران و مشاوران مدارس برای اولیاء و دانش آموزان اقدام به برگزاری نشست‌های راهنمایی و مشاوره فردی و گروهی در زمان تحویل هدایت تحصیلی به دانش آموزان پایه نهم کردند.

قاسمی عنوان کرد: انتخاب رشته مهمترین تصمیم گیری دانش آموزان در زندگیشان است که باید برای انتخاب درست آن آگاهانه عمل کنند.

وی افزود: این پایگاه‌ها برای تسهیل در فرایند هدایت تحصیلی و آشنایی با قوانین و ضوابط مربوط به آن در نواحی و مناطق هشت گانه آموزش و پرورش البرز برای آگاهی بخشی به دانش آموزان و والدین به مدت ۲ هفته فعالیت کاری خود را شروع کردند..

قاسمی تاکید کرد: والدین از هر گونه اجبار در انتخاب رشته هدایت تحصیلی به دانش آموزان پایه نهم بپرهیزند زیرا انتخاب رشته‌ای که بر اساس علاقه، استعداد و نیاز بازار کار جامعه انتخاب نشود و نگاه آگاهانه بر آن متمرکز نباشد، پیامدهای منفی در آینده برای دانش آموزان وحتی جامعه به همراه دارد.

استان البرز ۴۶۰ هزار دانش آموز دارد.

۲۸۱۹/ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت

‌به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ویژه بانوان در پنج رشته و ویژه آقایان در ۶ رشته به میزبانی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز ظهر پنج شنبه در مرکز تربیت مربی کرج برگزار شد.

بهزاد غفاری، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز در این مراسم عنوان کرد: ۳۶۰ نفر از کارکنان سازمان فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در ۶ رشته فوتسال، والیبال، شنا، دارت، شطرنج و تنیس روی میز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات از ۴ تا ۶ اردیبهشت ویژه بانوان و ۱۱ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ویژه آقایان برگزار شد، شناسایی و کشف استعدادهای برتر ورزشی را از مزایای چنین مسابقاتی دانست و افزود: این مسابقات فرصتی مناسب برای توسعه و گسترش فرهنگ تعالی ورزش در سطح کشور است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز با بیان اینکه دو نفر البرزی در رشته دارت ویژه آقایان در این رویداد ورزشی شرکت کرده‌اند، تصریح کرد: البرز برای اولین بار میزبان این مسابقات است.

غفاری با اشاره به هزینه‌های بالای باشگاه‌های ورزشی، از مسؤولان درخواست کرد تا امکانات ورزشی بیشتری با هزینه کم یا رایگان در اختیار کارمندان این اداره‌کل قرار دهند تا بتوان هم سلامت کارکنان را ارتقا داد و هم در مسابقات کشوری به موفقیت‌های چشمگیرتری دست یافت.

وی با بیان اینکه تعداد بانوان شرکت کننده در این جام ۱۳۰ نفر بوده است، اظهار کرد: ۱۲ نفر در رشته شنا و رشته شطرنج، دارت و تنیس روی میز هر یک ۶ نفر به طور جداگانه و هفت تیم والیبال در این مسابقات به رقابت پرداختند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز تعداد آقایان شرکت کننده در این جام را ۲۳۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: ۱۵ نفر شنا و شطرنج، دارت و تنیس روی میز هر یک ۶ نفر به طور جداگانه و هشت تیم والیبال و هشت تیم فوتسال در این جام به رقابت پرداختند.

غفاری تاکید کرد: مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت، سالانه با هدف افزایش توان جسمانی و روحیه کارکنان به دستور سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6095249

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است