Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه مهاجرانی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این موضوع که با توجه به نیاز شدید آموزش و پرورش به شناسایی راه درستی برای کشف استعداد و همچنین کشف استعدادهای برتر به جز از راه آزمون، درباره آخرین وضعیت طرح شهاب و اینکه آیا می توان این طرح را معادلی برای پر کردن این خلا دانست، گفت: در مورد طرح شهاب به زعم بسیاری از ادعاها من آن را طرح شکست خورده نمی بینم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح شهاب یک فرایند است و باید به آن نگاه فرایندی داشت. این طح دارد کار خود را خوب انجام می دهد و مسیر خود را می رود اما این هم طبیعی است که انتظار خروجی از آن وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان بیان کرد: در سال تحصیلی که در آن قرار گرفته ایم اتصال داده هایی که حاصل طرح شهاب است و شهاب در آن مدارس اجرا شده را در پایه نهم شاهد خواهید بود. ببینید همانطور که گفتم انتظار خروجی از این طرح کاملا بجاست اما نباید منتظر باشیم یکسال این طرح در مدرسه ای اجرا شود و بیاید بگوید فرزند کسی نخبه است. این انتظار غلطی است. هیچ طرحی نمی تواند یکباره اجرا شود و هیچ طرحی نمی تواند طی یکی دوسال بیاید و نخبه معرفی کند. 

مهاجرانی تاکید کرد: این طرح تمرکزش بر روی معرفی استعدادهای درون فردی است. اینکه بگوید هر دانش آموز در چه استعدادی موفق تر است. 

وی در پاسخ به این پرسش پس امسال شاهد اتصال خروجی این طرح به هدایت تحصیلی خواهیم بود؟ و آیا آن بخشی از آموزش و پرورش که متولی هدایت تحصیلی است از آن استقبال می کند، بیان کرد: ما بنا داریم امسال خروجی این طرح در پایه نهم را به هدایت تحصیلی متصل کنیم. معتقد هستیم نباید روی برخی طرح ها از ابتدا خیلی سر و صدا کرد چون خود طرح آسیب می بیند. اصلاح فرایندها کار ساده ای نیست و باید بپذیریم هر مسیری که تازه بپیمایید به هموار شدن نیاز دارد. کوهنوردان اصطلاحی دارند می گویند اگر از مسیر تازه ای می روید نیاز به برف کوبی دارد و کوبیدن برف کار ساده ای نیست. اما ان شالله طرح شهاب در معرض هدایت تحصیلی قرار می گیرد و به خوبی این راه را طی می کند.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان در پاسخ به پرسش دیگری درباره این موضوع که یکی از انتقادهای جامعه طی ماه های گذشته این بود که رتبه های برتر کنکور عموما از میان دانش آموزان خاص دولتی یعنی سمپاد بودند، بیان کرد: قسمتی از این موضوع طبیعی است. 2 درصد دانش آموزان در شهرهای پر جمعیت استعداد درخشان هستند. وقتی شما آن دو درصد را انتخاب می کنید از میان 50 رتبه اول کنکور در رشته های چندگانه سهمی هم حتما خواهید داشت. از طرف دیگر شاید مردم متوجه این موضوع نشدند که سهم مدارس دولتی عادی در رتبه های زیر هزار هم سهمی منطقی و قابل قبول بوده است. 

وی ادامه داد: البته هر چقدر بتوانیم عدالت آموزشی را گسترش دهیم و راهکار سمپاد را در روستاها هم پیش ببریم و به گفته رهبری که فرمودند حتی یک استعداد هم نباید هدر برود توجه کنیم، این فاصله ها کم می شود. 

کد خبر 4750804 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: هدایت تحصیلی استعدادهای درخشان طرح شهاب اربعین 98 اربعین حسینی شهرداری تهران شورای شهر تهران نیروی انتظامی هفته ناجا وزارت آموزش و پرورش پیروز حناچی محسن هاشمی شهر تهران قوه قضاییه ناجا نجف اشرف سازمان حج و زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: با جذب حدود یک هزار دبیر و آموزگار در سال جاری تقریباً مشکل کمبود دبیر و آموزگار در استان قزوین حل خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، نقی سیاهکالی مرادی مدیر کل آموزش و پرورش قزوین گفت: ۱۷ هزار معلم در قزوین وظیفه تدریس ۲۵۰ هزار دانش آموز را در ۱۶۷۰ مدرسه بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه سال گذشته با موج گسترده‌ای از بازنشستگی معلمان قزوینی روبرو بودیم و کار برای ما سخت شده بود، تاکید کرد: ۱۰۳۰ نفر از معلمان در سال گذشته در استان قزوین بازنشسته شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه تقریباً به همین میزان نیز در سال گذشته معلم جذب نظام آموزشی استان قزوین شد، تاکید کرد: با جذب حدود یک هزار دبیر و آموزگار در سال جاری تقریباً مشکل کمبود دبیر و آموزگار در استان قزوین حل خواهد شد.

وی عنوان کرد: معوقات دی، بهمن و اسفند ماه فرهنگیان و نیرو‌های خرید خدمت و کلیه بدهی حوزه امتحانات به همراه هدیه روز معلم طی یک تا ۲ روز آینده به حساب آن‌ها واریز خواهد شد.

سیاهکالی مرادی اضافه کرد: در سال گذشته برای تجهیز مدارس فن و حرفه‌ای ۱۲ میلیارد تومان هزینه شده بود که این رقم در سال جدید با افزایش صد در صدی به ۲۴ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی با بیان اینکه سرانه ورزشی مدارس با ۵۰ درصد رشد از ۳۳ سانتیمتر به ۴۸ سانتیمتر رسید، عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۷۴ چمن مصنوعی در مدارس استان ساخته شده و امیدواریم این تعداد به ۱۰۰ زمین چمن افزایش یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه ۷۵ دانش آموز مبتلا به اوتیسم در قزوین تحصیل می‌کنند این آمار را افزایشی خواند و عنوان کرد: ۸ نفر از این دانش آموزان دختر و ۶۷ نفر نیز دانش آموز پسر هستند.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۹۹۰ نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل در استان قزوین شناسایی شدند که موفق شدیم با همراهی دستگاه‌های دیگر ۴۶۱ نفر را به چرخه تحصیل بازگردانیم.

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • عزت و اقتدار یک کشور در گرو هدایت صحیح نوجوانان وجوانان است
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد