Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا کمره ای» در پاسخ به این پرسش که پایه نهم برای نیاز به هدایت تحصیلی دارند که باید به مدرسه مراجعه کنند ممکن است باتوجه به مرز بندی‌های موجود تراکم در ستاد ثبت نام بالا باشد و احتمال ابتلا به بیماری کرونا افزایش یابد در این باره راهکاری اندیشیده اید؟ گفت:بله. حتما همینطور است. ما در تلاش هستیم مراجعات حضوری را به حداقل برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: تلاش میکنیم تا کارنامه‌ها به صورت غیرحضوری برای دانش آموزان صادر شود و تا جایی که مقدور باشد فرم‌های هدایت تحصیلی هم غیر حضوری و آنلاین در اختیار دانش آموزان قرار دهیم که البته این موارد در حال بررسی است.

وی بیان کرد: معمولا میان پایه‌های نیازی به ثبت نام ندارند، دانش آموزانی که انتقال پایه دارند باید برای ثبت نام مراجعه کنند که البته اگر محدوده ثبت نام را بشناسند مشکلی پیش نخواهد آمد.

کمره‌ای گفت: هدایت تحصیلی هم اگر به موقع بعد از انجام امتحان حضوری پایه نهم بتوانیم اعلام وضعیت کنیم، بعید می‌دانم مشکل خاصی پیش آید. در عین حال کمیته‌های ثبت نام هم کمک خواهند کرد.

وی یاد آور شد: ارزشیابی در پایه نهم به صورت حضوری است، اما امتحان هماهنگ که مشابه سال‌های قبل اجرا می‌شد، دیگر نیست. حتی امتحان هماهنگ در سطح منطقه‌ای و مدرسه‌ای هم ضرورت ندارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: ما به جهت رعایت فاصله اجتماعی این انعطاف را قرار داده ایم. ممکن است آموزش‌ها دریک درسی استمرار داشته باشد، اما معلم دیگری تشخیص دهد که استمرار درس ضرورتی ندارد. به همین دلیل می‌توانند ارزشیابی را انجام دهند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دانش آموزان پارسی خبر هدایت تحصیلی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از شرکت ۴۴ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه 110 حوزه امتحان نهایی در استان آماده شده است، اظهار داشت: قرار است 44 هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی امسال به مدت 10 روز شرکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاثیر کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی، 50 درصد و 50 درصد است، عنوان کرد: در سال تحصیلی آینده، تاثیر سوابق تحصیلی 60 درصد و تاثیر کنکور 40 درصد خواهد شد، این اقدام به‌خاطر کاهش استرس کنکور و موثر بودن سابقه‌های تحصیلی در حال انجام است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 45 کارگاه کار و فناوری در سطح استان تجهیز شدند، عنوان کرد: بیش از 200 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، رشته‌های هنرستان‌های استان در 17 منطقه آموزشی استان آمادگی کامل برای ورود هنرجوهای جدید را دارند.

خلفیان با اشاره به اینکه 36 درصد دانش‌آموزان متوسطه استان در رشته‌های هنرستان‌ها و 64 درصد در رشته‌های نظری در حال تحصیل هستند، مطرح کرد: برنامه در سال جدید این است که عدد دانش‌آموزان رشته‌های نظری به 60 درصد و هنرجویان هنرستان‌ها به 40 درصد برسند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح شهید محسن فخری‌زاده، بیان داشت: در این طرح به واسطه اهمیت هوش مصنوعی و کد نویسی، 15 سایت جدید کامپیوتری متوسطه اول در سطح استان مجهز و راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، عنوان کرد: در این زمینه جلسات مکرر با دانش‌آموزان، دبیران و اولیا دانش‌آموزان گرفته می‌شود تا دانش‌آموزان با نگاه درست و بر اساس واقعیت، رشته تحصیلی متوسطه خود را انتخاب کنند.

خلفیان همچنین به تجهیز حوزه‌های امتحانی در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعا 3 میلیارد و 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، 578 میلیون تومان از محل اعتبارات فصل 5 و یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی صرف تجهیز حوزه‌های امتحانی استان شده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است