Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود شکوهی روزیکشنبه درگفت وگو با ایرنا درکرج اظهارداشت: فرایند صدور نمونه برگ‌های هدایت تحصیلی در شرایط کرونا به صورت غیرحضوری از طریق سه درگاه الکترونیکی سناد، همگام و شاد پس ازاعلام نتایج خرداد ماه ۹۹ آغازمی شود.

وی با اشاره به اینکه هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم فرآیندی مهم و سرنوشت ساز است، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان پس ازمشورت با اولیا ومشاوران مدارس می توانند نسبت به ثبت‌نام دریکی از رشته‌هایی که متناسب با توانایی، استعداد، رغبت و شخصیت آنهاست اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکوهی بیان داشت: حدود یک میلیون دانش آموز پایه نهم درکشور انتخاب رشته می کنند که مسوولیت این تعداد را ۱۲ هزار و ۲۰۰ مشاوردرمدارس برعهده دارند.

وی تصریح کرد: ۹۵درصد مدارس متوسطه دوره اول مشاوردارند ودانش آموزانی مدارس فاقد مشاوراز طریق کمیته های هدایت تحصیلی یا مراکز وهسته‌های مشاوره درمناطق آموزش و پرورش زیرپوشش برنامه مشاوره های ویژه هدایت تحصیلی قرارمی گیرند.

وی اضافه کرد: خانواده ها دغدغه هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم را نداشته باشند زیرا نیروهای متخصص وآموزش ‌دیده در زمینه انتخاب رشته به دانش آموزان کمک می‌کنند.

شکوهی عنوان کرد: انتخاب رشته دانش آموزان پایه نهم باید فارغ ازهرگونه فشار و اجبار باشد.

وی یادآورشد: درزمینه هدایت تحصیلی باید یک تعامل مثبت بین مدرسه، دانش‌آموز واولیاء دانش‌آموزحاکم باشد تا با این تعامل سه جانبه درنهایت دانش‌آموز بتواند بهترین رشته مد نظر خود را انتخاب کند.

مدیرکل امورتربیتی، مشاوره ومراقبت دربرابرآسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: درشرایط کرونایی بوجودآمده برای برخورداری دانش آموزان از خدمات راهنمایی و مشاوره صدای مشاور و پیام مشاور راه اندازی شد.

وی تاکید کرد: مشاوران مدارس وهسته‌ها ومراکزمشاوره با اختصاص خط تلفن به دانش‌آموزان به صورت مجازی ارائه خدمات تخصصی کردند ودرمواقعی که به صورت اورژانسی نیاز به مراجعه حضوری بوده نیزخدمات لازم را درمراکز وهسته‌های مشاوره ارائه دادند.

برچسب‌ها مدارس البرز دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز دانش آموزان مدارس البرز دانش آموزان هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۷۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • یک روزنامه: سختگیری دهه 60 در مدارس در حال تکرار است/ هنوز «آینه» ممنوع است! دانش‌آموزان دوره متوسطه می‌گویند در مدرسه کیف‌هایشان را می‌گردند و مسئولان مدرسه برخوردهای خشن و توهین‌آمیز دارند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!