Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخاب رشته تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم از ۲۳ تیر آغاز می‌شود اما دانش‌آموزان درباره هدایت تحصیلی و مشکلات پیش روی آنها برای انتخاب رشته حرف‌هایی دارند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار‌ اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم به پایان رسیده است و حالا آنها باید وارد مرحله مهم انتخاب رشته تحصیلی شوند، طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش هدایت تحصیلی دانش‌آموزان از 23 تیر آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان دو ملاک مدنظر است، فرم شماره 6 که بررسی‌های مشاوره‌ای بوده، 65 نمره و فرم شماره 7 که سوابق تحصیلی دانش‌آموز است و 35 نمره دارد.

حد نصاب نمرات لازم برای ورود دانش‌آموزان به رشته‌های شاخه نظری بدین شرح است: حدنصاب نمرات برای رشته علوم انسانی، زبان و ادبیات فارسی 14، مطالعات اجتماعی 13 و عربی 12. رشته علوم و معارف اسلامی، معارف اسلامی 14، عربی 13، فارسی 12. رشته تجربی، ریاضی 13 و علوم 14. رشته علوم ریاضی، ریاضی 14 و علوم 13 است.

برای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان نمرات پایه‌های هفتم، هشتم و نهم سهیم هستند که نمرات پایه‌های هفتم و هشتم ضریب  1 و پایه نهم ضریب 3 دارد.

البته آنگونه که عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران می‌گوید: با فشار خانواده‌ها برای ورود دانش‌آموزان به رشته‌های شاخه نظری مواجه هستیم و در تهران بیشترین گرایش دانش‌آموزان به رشته‌های ریاضی، تجربی و انسانی است، بعضی دانش‌آموزان که هیچ رشته‌ای نمی‌آورند چون در شاخه فنی حرفه‌ای و کاردانش ظرفیت خالی داریم به سمت آن هدایت می‌شوند چرا که بیشتر اولیا به سمت رشته‌های نظری گرایش دارند بنابراین در رشته‌های فنی‌و حرفه‌ای و کاردانش ظرفیت خالی داریم.

اما دانش آموزان هم درباره هدایت تحصیلی و مشکلات پیش روی آنها برای انتخاب رشته صحبت‌هایی دارند که بخشی از آنها در برنامه پرسشگر اینگونه مطرح شد:

* برای دانش‌آموزی که ساکن روستا است و فقط یک رشته در روستای او وجود دارد دیگر هدایت تحصیلی به درد نمی خورد.

* هدایت تحصیلی اشتباه است چون هیچ استانداردی پشت آن نیست و سوالات آزمون‌های هدایت تحصیلی حتی نمی تواند شناخت نسبی از دانش آموز ارائه دهد، برای من حتی در اولویت دو و سه فرم هدایت تحصیلی، رشته‌ای که علاقه داشتم اعلام نشده بود و با هزار معرکه در آموزش و پرورش اجازه گرفتم رشته‌ای را انتخاب کنم که به آن علاقه داشته و استعداد دارم اما متاسفانه در فرم هدایت تحصیلی این رشته برای من درج نشده بود.

* مولفه‌های هدایت تحصیلی باید متحول شود، یک مشاور چطور می‌تواند در طول یک سال تحصیلی از تمام علایق و توانمندیهای دانش‌آموز باخبر شده و از این بابت به او نمره بدهد.

* هدایت تحصیلی در انتخاب رشته هیچ کمکی به من نکرد و به علایقم توجهی نشده بود و در نهایت رشته‌ای را انتخاب کردم که کوچکترین ارتباطی با علائقم نداشت.

دانش‌آموزان متقاضی رشته‌های فنی زیاد است، ظرفیت نداریمدانش‌آموزان پایه نهم برای انتخاب رشته باید چه نمراتی بیاورند؟

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان بیشتر بخوانید... برنامه نظام‌مندی برای شناسایی استعداد دانش‌آموزان دوره ابتدایی وجود ندارد شروط بازگشایی مدارس در شرایط کرونا/ حضور یک‌روز در میان دانش‌آموزان امکان دریافت اینترنتی فرم‌های هدایت تحصیلی برای دانش‌آموزان فراهم شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان تحصیلی دانش آموزان آموزش و پرورش هدایت تحصیلی انتخاب رشته پایه نهم رشته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید

امام صادق(ع) یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از جهان نیوز، آنچه که می‌خوانید بخش‌هایی از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تاریخ ۱۴ شهریورماه ۱۳۵۹ است:

امام صادق(ع) مرد مبارزه بود، مرد علم و دانش بود و مرد تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیده‌اید. محفل درس امام صادق(ع) و میدان آموزشی که آن بزرگوار به وجود آورد، هم قبل از او و هم بعد از او در تاریخ زندگی امامان شیعه بی‌نظیر بود. همه‌ حرف‌های درست اسلام و مفاهیم اصیل قرآن که در طول یک قرن و اندی به وسیله‌ مغرضان و مفسدان یا جاهلان تحریف شده بود، همه‌ آنها را امام صادق(ع) به شکل درست بیان کرد. 

اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیده‌اید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزه‌ دامنه‌دار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. یعنی امام صادق(ع) زمینه را آماده می‌کرد تا بنی‌امیه را از بین ببرد و به جای آنها حکومت علوی را که همان حکومت راستین اسلامی است بر سر کار بیاورد. اما آن بعد سوم را که اصلاً نشنیده‌اید، مرد تشکیلات بودن امام صادق(ع) است که یک تشکیلات عظیمی از مؤمنان خود از طرفداران جریان حکومت علوی در سراسر عالم اسلام از اقصای خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفریقا به وجود آورده بود. تشکیلات یعنی چه؟ یعنی این که وقتی 

امام صادق(ع) اراده می‌کند آنچه را که او می‌خواهد بدانند، نمایندگان او در سراسر آفاق عالم اسلام به مردم می‌گویند تا بدانند. یعنی از همه جا وجوهات و بودجه برای اداره‌ مبارزه‌ سیاسی عظیم آل‌علی جمع کنند. یعنی وکلا و نمایندگان او در همه شهرها باشند که پیروان امام صادق(ع) به آنها مراجعه کنند و تکلیف دینی و همچنین تکلیف سیاسی خود را از آن حضرت بپرسند.
تکلیف سیاسی هم مثل تکلیف دینی واجب‌الاجرا است. امام صادق(ع) یک چنین تشکیلات عظیمی را به وجود آورده بود و با این تشکیلات و به کمک مردمی که در این تشکیلات بودند با دستگاه بنی‌امیه مبارزه می‌کرد. در هنگامی‌که پیروزی او بر بنی‌امیه حتمی بود، بنی‌عباس به عنوان یک جریان مزاحم و فرصت‌طلب آمدند، میدان را گرفتند و بعد از آن امام صادق(ع) هم با بنی‌امیه و هم با بنی‌عباس مبارزه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • معلم عشایری که پدرانه مشق علم و ادب می‌کند
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!